Inhoud verwijderen van uw lijst met blijven kijken op Disney+

Inhoud verwijderen van uw lijst met blijven kijken op Disney+

Als je een film niet hebt bekeken op Disney+, wordt deze toegevoegd aan je lijst Doorgaan met kijken. Hetzelfde geldt voor tv-programma's: je ziet een onvolledige aflevering of de volgende. Doorgaan met kijken verschijnt als een speciale rij op je Disney+-startpagina, op al je apparaten, waardoor het gemakkelijk is om verder te gaan waar je was gebleven.



Maar wat als je Doorgaan met kijken wilt opruimen en er iets van wilt verwijderen? Je halfbekeken films blijven maanden hangen en de lijst wordt al snel rommelig en vervelend om te navigeren. In tegenstelling tot Netflix, waarmee je met een speciale knop kunt verwijderen uit Doorgaan met kijken, maakt Disney+ het niet zo eenvoudig. Dit is wat u in plaats daarvan moet doen.





1. Ga naar het einde om iets te verwijderen van Doorgaan met kijken

  disney+ verder kijken naar rij

De eerste optie om iets van je lijst met doorgaan met kijken te verwijderen, is door naar het einde van de film of show te gaan; het laat het systeem denken dat je het hebt bekeken, en dus wordt het uit de rij verwijderd.





hoe het opgeslagen wifi-wachtwoord op Android te bekijken

Dit is het eenvoudigst voor een film. Selecteer het uit de lijst, volg het tot net voor de aftiteling en laat het spelen. Wanneer Disney+ de film verkleint om aan te bevelen wat je vervolgens moet kijken, moet je duidelijk zijn. Disney+ is hier echter een beetje kieskeurig mee. Wacht voor de zekerheid tot de film volledig is afgelopen en de voortgangsbalk niets meer heeft. Nu zou de film als voltooid moeten worden gemarkeerd en niet worden weergegeven in de rij Doorgaan met kijken.

  disney+ spring vooruit in de ongelooflijke 2

Het is een beetje lastiger voor een tv-programma, want zelfs als je naar het einde van een aflevering springt, wordt de volgende aflevering of het volgende seizoen in je rij met doorgaan met kijken geplaatst. Als zodanig moet je naar de laatste aflevering van het laatste seizoen gaan. Afhankelijk van uw apparaat, moet u mogelijk naar de show zoeken om alle seizoenen te zien, in plaats van te selecteren in de rij Doorgaan met kijken. Als je eenmaal bij de laatste aflevering bent, ga je naar het einde daarvan.



windows 10 aanraakscherm inschakelen

Zorg er bij beide methoden altijd voor dat je net voor de aftiteling springt. Als je meteen naar de laatste paar seconden springt, registreert Disney+ dit vaak niet als een voltooide weergave en soms wordt je kijkvoortgang volledig gereset, waardoor het in je lijst met doorgaan met kijken blijft staan.

2. Maak een nieuw profiel aan om je blijven kijken te resetten

De andere optie is om een ​​nieuw profiel aan te maken. Per Disney+ abonnement kun je zeven profielen hebben. De weergave van elk profiel is geïsoleerd, wat betekent dat als u een nieuw profiel maakt, uw rij Doorgaan met kijken leeg is. Dit is niet ideaal omdat er mogelijk inhoud in de rij Doorgaan met kijken staat die u wilt behouden (en u verliest ook je Disney+ volglijst ), dus beschouw dit als de nucleaire optie.





aan welk boek denk ik?

We hebben afzonderlijk gedekt hoe maak je een profiel aan op Disney+ , maar om het kort samen te vatten:

  1. Selecteer uw profielpictogram .
  2. Selecteer Profiel toevoegen .
  3. Kies een avatar om het profiel weer te geven.
  4. Voer een in profielnaam .
  5. Selecteer Opslaan .
  disney+ profiel toevoegen

Houd er rekening mee dat u het primaire profiel van uw account niet kunt verwijderen, dus als u alle zeven profielen al gebruikt, kunt u dit niet voltooien, tenzij u ruimte vrijmaakt.





Automatisch afspelen uitschakelen op Disney+

Of je nu genoeg hebt van een tv-programma of gewoon een bepaalde filmscène opnieuw wilde bekijken, het is frustrerend dat inhoud in je Disney+ Continue Watching-lijst blijft hangen. Nu weet je hoe je het kunt verwijderen, zij het met een aantal minder dan ideale methoden. Hopelijk maakt Disney het in de toekomst makkelijker.

Zorg er tot die tijd voor dat je autoplay hebt uitgeschakeld in je Disney+ profiel. Als je klaar bent met het kijken van een film en er automatisch een andere begint te spelen, wil je niet dat die in Doorgaan met kijken verschijnt.